Povești bune

Un farmacist de 27 de ani din Alba Iulia produce 7 tipuri de creme ce trateaza afectiuni ale pielii

7 decembrie 2018 < 1 min read

Un farmacist de 27 de ani din Alba Iulia produce 7 tipuri de creme ce trateaza afectiuni ale pielii

Reading Time: < 1 minute

Emanuel Lazar este un farmacist de 27 de ani din Alba Iulia si face concurenta marilor companii deramto-cosmetice. Romanul nostru produce 7 tipuri de creme ce trateaza afectiuni ale pielii, de la piele deshidratata, crapata sau uscata pana la ten gras, riduri si psoriazis.  

Cremele sunt vandute sub marca Eladerm si sunt cautate de multe persoane care sufera de aceste afectiuni. Emanuel Lazar a inceput sa fabrice aceste creme in 2014. Si-a infiintat propriul laborator in care a investit circa 150.000 de euro si care a fost deschis in urma cu 1 an.
”Vreau sa ofer un produs foarte bun la un pret corect. Inainte sa ma apuc sa prepar aceste creme am facut 2 ani de cercetare, am studiat cam toate cremele similare aflate pe piata si am constatat ca multe dintre ele nu corespund, continand componenti in concentratii mult mai mari decat ceea ce recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii”, spune Emanuel Lazar.
Cremele sale sunt preparate sub denumirea Eladerm si se vand online sau in farmacii, preturile variind intre 17 si 49 de lei. „Nu putem impune farmaciilor preturile cu care sa vanda cremele pe care le achizitioneaza de la noi, insa acestea nu depasesc 49 de lei. In laborator producem atat pentru brandul propriu, dar si pentru alte firme care doresc sa produca si nu au unde. In medie, o crema se produce in circa sase ore”, a mai spus Emanuel.
Mai multe poti citi pe Adevarul, aici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *