Povești bune

Scrisoarea emoționantă a acestei fete din Vaslui care nu avea pe ce să învețe de acasă. Peste 30 de copii din localitate au primit telefoane și internet gratuit datorită ei

8 mai 2020 < 1 min read

Scrisoarea emoționantă a acestei fete din Vaslui care nu avea pe ce să învețe de acasă. Peste 30 de copii din localitate au primit telefoane și internet gratuit datorită ei

Reading Time: < 1 minute

Peste 30 de copii dintr-o localitate din Vaslui vor avea acum de pe ce să învețe, după ce au primit telefoane mobile și internet gratuit acasă.

Totul a plecat de la scrisoarea unei eleve care l-a rugat pe primarul din localitate să o ajute cu un telefon mobil, pe care a promis că îl va plăti în rate, din alocație, pentru că nu are cum să studieze, mai ales acum când școala este exclusiv online.

Scrisoarea a emoționat o țară întreagă, iar tânăra, prin gestul ei, a reușit să ajute zeci de copii aflați în aceeași situație.

„Sunt conştientă că singura noastră şansă pentru a reuşi în viaţă este să învăţăm bine. Am apreciat întotdeauna că ne-aţi sprijinit. Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon.”

„Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii. Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *