Fără categorie Povești bune

REMEMBER / 60.000 de fani i-au cântat imnul lui Hagi! “O să fiți în inima mea totdeauna”

22 aprilie 2020 2 min read

REMEMBER / 60.000 de fani i-au cântat imnul lui Hagi! “O să fiți în inima mea totdeauna”

Reading Time: 2 minutes

În urmă cu 19 ani pe stadion, acum în casă! Astăzi aniversăm 19 ani de la inegalabilul eveniment “Gala Hagi”. A fost ultima noapte alături de “Regele” fotbalului românesc! Cu mâna la inimă, 60.000 de spectatatori prezenți pe bătrânul “23 August” i-au cântat imnul lui Gheorghe Hagi!

După turul de onoare al stadionului, Hagi a declarat:

“Vă mulțumesc mult! Vă mulțumesc tuturor! N-aș fi crezut că un stadion de 55.000 de locuri să vină să mă vadă numai pe mine. Văd stadionul plin, vă spun că vă iubesc, vă respect și o să fiți în inima mea totdeauna”

Sursa foto: Mediafax

În urmă cu câțiva ani, Hagi a vorbit, pentru “Gazeta Sporturilor”, despre evenimentul din 24 aprilie 2001, referindu-se la importanța fostei arene “23 August” în cariera sa:

“Acolo am jucat în meciul meu de retragere din fotbal. A fost o seară de neuitat și parcă a fost o boltă peste timp, care a început în 1984 cu victoria în fața lui Internazionale și s-a încheiat cu un spectacol grandios după 17 ani distanță”.

A fost ultimul meci în “galben” pentru unicul 10 Hagi. A fost ultima noapte pentru Gică și prima noapte pentru Ianis… Trecut, prezent și viitor pentru un Român ca Lumea!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *