Povești bune

Moroșanu s-a ținut de cuvânt și i-a făcut casă tânărului care a mers călare la maternitate!

16 aprilie 2020 < 1 min read

Moroșanu s-a ținut de cuvânt și i-a făcut casă tânărului care a mers călare la maternitate!

Reading Time: < 1 minute

Viața lui Sergiu, tânărul care a mers la maternitate călare pentru a-și vedea copilul nou-născut, și a familiei sale s-a schimbat așa cum nu îndrăzneau să viseze. Asta datorită unor români ca lumea.
Cătălin Moroșanu a fost impresionat de Sergiu după ce a auzit povestea sa și l-a cunoscut, astfel că a demarat o strângere de fonduri prin care a reușit să-i cumpere o casă.

 

“Sincer să vă spun nu am crezut că în două săptămâni vom reuși să strângem banii necesari și să luăm și casa. Sunt foarte bucuros, mulțumesc tuturor românilor care au donat. Nu știu dacă pot să fac un pomelnic mare la biserică, dar o să li se întoarcă înzecit tuturor care au donat. Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă seriosă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu”, a spus Moroșanu, pentru BZI.ro.

 

“Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri”, a spus Sergiu.

 

Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a…

Publicată de Catalin Morosanu pe Joi, 9 aprilie 2020

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *