Români ca lumea

Mesajul superb al Biancăi Andreescu despre români și România

7 mai 2020 < 1 min read

Mesajul superb al Biancăi Andreescu despre români și România

Reading Time: < 1 minute

E născută în România, trăiește în Canada, iar tenisul i-a oferit oportunitatea să se facă remarcată și cunoscută în toată lumea, cucerind în 2019 trofeul de la US Open.

Numele ei este Bianca Andreescu și are un mesaj cu totul special pentru români și România:

„Sunt cu siguranță un mixt, atât canadiancă, cât și româncă. Părinții mei sunt români, au crescut acolo, însă eu m-am născut în Canada, am fost crescută acolo.”

„Cariera mea în tenis a început în România, totul a început în România. Am pus mâna pe prima mea rachetă de tenis acolo, așa că este un loc special în inima mea. În adâncul sufletului știu că sunt atât canadiancă, cât și româncă.”

„Nu aș vrea să se înțeleagă greșit. Să nu mai vorbesc despre suporterii români! Ei sunt la un cu totul al nivel când vine vorba despre susținere. Sunt peste tot unde merg. De fiecare dată când e o jucătoare din România prezentă pe tabloul unui turneu, întotdeauna există fani români în tribune, lucru pe care-l găsesc minunat.”

„Ca jucătoare, ai un alt sentiment pe teren când ai atât de mulți oameni care te susțin. Până și în China au fost alături de mine… nu am decât respect pentru ei.” – a declarat Bianca Andreescu pentru Eurosport.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *