Povești bune

Imaginea unei lupte în contratimp cu coronavirusul: „Pentru 5 secunde, toți oamenii ăștia și au scos echipamentele de protecție să facă o poză”

31 martie 2020 < 1 min read

Imaginea unei lupte în contratimp cu coronavirusul: „Pentru 5 secunde, toți oamenii ăștia și au scos echipamentele de protecție să facă o poză”

Reading Time: < 1 minute

Imaginile spun povești extraordinare câteodată. Unele imagini le simți. Epuizarea are propriul chip, dar când știi de ce faci ceea ce faci zâmbetul de pe față este mai natural ca niciodată.

Aceasta este povestea unei fotografii împărtășite de Alina Pătrăhău de la Asociația Dăruiește Aripi. În imagine, toate aceste zâmbete spun un singur lucru: luptăm mai departe.

În timp record, această echipă a reușit să reamenajeze secția de Penumologie II a Spitalului de Pneumoftiziologie din Constanța, pentru a putea primi în condiții optime pacienții infectați cu coronavirus.

„5 secunde fără PPE (Personal protective equipment)”

”După rugăminți, pentru 5 secunde, toți oamenii ăștia și au scos echipamentele de protecție să facă o poză.”

”Sunt o parte dintre cei care au pus umărul la reamenajarea intr un timp record a sectiei Pneumologie II a Spitalului de Pneumoftiziologie din Constanta, pentru primirea pacienților cu Coronavirus in perioada următoare!”

”Este duminică seara și dincolo de noi toți, cei care putem contribui financiar la lucrări și achiziții, oamenii din spital dau un final atât de frumos acestei povești.”

”Pentru că s-au adunat azi toți să termine. Și nu a contat ca sunt medici, ingineri, asistente, infirmiere sau brancardieri, cu toții au montat, au instalat, au cărat și au curățat!”

”CINSTE LOR! 🙏🏻❤️”

Da! Cinste lor, acestor #RomâniCaLumea

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *