Povești bune

Eu pot, Eu sunt magician: Stăm în case și luptăm cu zâmbetul pe buze

30 martie 2020 2 min read

Eu pot, Eu sunt magician: Stăm în case și luptăm cu zâmbetul pe buze

Reading Time: 2 minutes

El este un #RomânCaLumea cu care ne mândrim atât de mult! În aceste zile în care cu toții aleargăm după știri, date, cifre și statistici, Magi ne aduce povești și zâmbete. Povești pentru copii mici și copii mari ♥️

Pe Magi, adică pe Marian Râlea, îl știți de pe Eu pot, eu sunt Magician, iar recent și-a deschis un canal de Youtube unde zilnic publică povești superbe pentru noi toți cei care stăm în case și așteptăm ca lucrurile să devină mai bune, să revină la normal, poate un normal mai bun:

L-am rugat pe Magi să ne scrie câteva rânduri despre „Eu Pot, Eu sunt Magician” și ce înseamnă acest mesaj în prezent, iar el ne-a scris cu multă căldură, motiv pentru care îi mulțumim.

Marian Râlea (Eu Pot, Eu Sunt Magician), pentru Români Ca Lumea:

Stăm în case. O luptă cu zâmbetul pe buze. Zi după zi. Până o să învingem în această luptă mută c-un inamic pe care îl simți ca pe o povara.

Stăm în case. Și credem. Credem în cei care își riscă sănătatea și viața ca să fim noi sănătoși. Și medicii au familie. Au visuri și copii. Nu ne putem permite să îi pierdem. Credem în bunătate, credem în umanitate. Vă rog, testați-i pe ei mai întâi. Și apoi pe noi. Viața noastră e în mâinile lor!

Stăm în case. Ele au devenit palatele noastre. Prinții și prințesele (și mici, și mari) au nevoie de poveste. Avem mereu nevoie de poveste, iar zilele astea mai mult ca niciodată.

Și eu stau în casă. Și pot doar să ajut un pic. Cu povești magice despre viață, dinafara palatului unde viața continuă. Și o să continue! Așa s-a născut ideea cu “Poveștile Magice”. Așa va trece calvarul pe care îl trăim cu “vorba si cu povestea”.

Eu Pot, Eu Sunt Magician.

PS: Și tu poți să-i susții poveștile lui Magi mai departe, prin intermediul platformei Patreon.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *