Povești bune

București a fost declarat cel mai potrivit oraș din lume pentru joburile remote

27 aprilie 2020 < 1 min read

București a fost declarat cel mai potrivit oraș din lume pentru joburile remote

Reading Time: < 1 minute

Potrivit unui raport „Remote Working Index” realizat de către Broadband Deals, București, capitala României, a ieșit pe primul loc în topul mondial al celor mai potrivite orașe în care angajații pot lucra de acasă.

Clasamentul a fost făcut pe 50 de orașe importante din toată lumea și a luat în calcul viteza de internet, dezvoltarea serviciilor de livrare de mâncare, numărul locurilor de muncă remote disponibile, costul unui laptop și costul vieții.

Potrivit raportului, Bucureștiul a ieșit pe locul 4 la viteza de internet, cu 52Mbps și pe locul 7 la costul vieții, cu 421 de lire sterline / lună.

Cu toate acestea, costul unui laptop, precum un MacBook, se ridică în bucurești la 1444 lire sterline, mai mult decât în orașe precum Houston, Las Vegas sau Chicago.

În acest clasament, Houston s-a clasat pe locul 2, urmat de Las Vegas, Atlanta, Budapesta, San Francisco, Los Angeles, Kiev, Chicago și Varșovia. Pe ultimul loc în acest clasament se află Roma, iar ultimele 10 locuri sunt ocupate de Milanp, Seul, Paris, Hamburg, Amsterdam, Londra, Koln, Munchen și Manchester.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *