Povești bune

A plecat de la malul Marii Negre ca sa scrie istorie la Hollywood. Povestea unui roman "super erou" in America

2 februarie 2018 2 min read

A plecat de la malul Marii Negre ca sa scrie istorie la Hollywood. Povestea unui roman "super erou" in America

Reading Time: 2 minutes

“A fost foarte devreme, dar eu am amintiri. De comunisti si de situatia aia ce sa zic. De Anul Nou imi amintesc ca televizorul era deschis toata noaptea, ca in rest era doar o ora.”, povesteste Sebastian Stan intr-un interviu pentru Stirile ProTV.

Ii este usor sa vorbeasca in limba romana. Inca tine legatura cu parintii sai. In prezent, tatal sau traieste tot in State, iar Sebastian discuta cu ei la telefon cat de poate de des, intre filmari: “Mai vorbesc cu mama, si mai vorbesc cu tata odata pe saptamana. Mama in mod special.” Pentru americani, Sebastian este cunoscut mai mult drept “Bucky”, prietenul lui Captain America din seria filmelor cu super eroi lansata de Marvel: “Mi se pare ireal sa fiu platit sa ii lovesc pe altii. Ma gandesc mereu cand ma trezesc dimineata, e ca un vis.”

Hello Instagram from the Opening Bell at the #NYSE! @Marvel #CaptainAmerica #WinterSoldier

O postare distribuită de Sebastian Stan (@imsebastianstan) pe

Mama sa l-a dus la primul casting pentru film cand avea 10 ani, iar dupa ce a implinit 18 ani, Sebastian Stan a inceput sa munceasca in Manhattan ca ospatar intr-un restaurant si nici nu se gandea ca va ajunge un nume la Hollywood. “Cred ca ma face mai responsabil, esti ceva mai responsabil cu ce faci, castigi un ban ce faci cu el, la 20 de ani nu asta era in mintea mea.”, spune acesta pentru Stirile ProTV.
In 2005, Sebastian s-a intors in Romania, iar in acest an va reveni din nou in tara ca invitat de onoare al American Independent Film Festival. “Acum ma interesez tot mai mult de Romania, vreau sa ma intorc”, declara el, care isi aminteste si momentele revolutiei din 1989, cand era doar un copil care se juca printre blocuri: “Erau tineri cu steagul cu stema rupta, asta nu o sa uit toata viata, vedeam ca ceva se intampla. Si am cautat de curand pe YouTube imagini cu Ceausescu, si cand vorbea si a venit elicopterul si l-a luat, si asa am simtit in toti muschii, am simtit ca un cutit in mine.” Sursa foto: Instagram/Sebastian Stan Esti si tu RomanCaLumea? Sau cunosti asa ceva? Hai, trimite-ne povestea ca sa ne mandrim ca avem RomanCaLumea!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *