Un eveniment ca lumea in premiera in Romania! CTC a castigat RedBull SoundClash

Se spune ca doar concurenta creste competitia, cat si valoarea, indiferent de domeniu. Joi seara, in Sala Polivalenta, cateva mii de oameni au putut asista la ceva unic pana acum in tara noastra. Un battle intre doua trupe. Asa cum vedem de multe ori in strainatate, un show de calitate, cu entertainement si surprize pentru fani. Pe o scena au cantat cei de la CTC (Controlul Tehnic de Calitate), iar pe cealalta scena s-a aflat Carla’s Dreams.

Podeaua Salii Polivalente a vibrat mai ceva ca la orice meci jucat acolo. CTC si Carla’s Dreams s-au duelat in microfoane, beaturi si rime la primul Red Bull SoundClash din Romania.

Emotiile fanilor au fost mari, din confruntari au iesit scantei si versuri tari, iar arbitru a fost Adi Despot, ajutat cu sunetul de DJ Undoo. Confruntarea a avut patru runde care au tinut publicul in suspans, iar la final decibelii s-au adunat si au fpst in favoarea celor de la CTC.

© MIHNEA RATTE / RED BULL CONTENT POOL

Totul a inceput cu o incalzire pentru fani, dar si pentru artisti. Fiecare trupa a cantat cate trei piese din propriul repertoriu.

Dupa incalzire, a urmat prima runda, The Cover. Aici, pe rand, CTC si Carla’s Dreams au interpretat in stil propriu melodia Ninei Simone, “Feeling good”. CTC au venit cu rimele proprii si personale si au avertizat inca de la inceput: „Carla’s, nu stii cu cine te pui!” Fanii CTC au facut galagie mai mare dupa prima runda si decibelii au fost de partea rapperilor.

A doua runda, The Take Over, a fost momentul cand fiecare trupa a avut ocazia sa cante in stil propriu piese rivalilor pe care ii aveau in fata. CTC a incept piese “Glob de Cristal” continuata de la jumatate de Carla’s Dreams. Apoi a fost randul celor de la Carla’s sa inceapa “Eroina”, iar CTC sa continue. A doua runda a fost castigata de fanii celor de la Carla’s Dreams, care au avut mai multi decibeli decat cei de la CTC.

Runda cu numarul 3 s-a numit “The Clash”. DJ Undoo i-a provocat pe CTC si Carla’s Dreams cu 3 stiluri diferite de muzica: trap, simfonica si rock. Cele 2 trupe au cantat cate o piesa pentru fiecare dintre cele 3 stiluri propuse de DJ Undoo. Probabil nu te gandeai sa auzi celebra piesa “Ceai mami” pe ritmuri rock sau pe Carla’s cantand pe acorduri simfonice, dar la Sound Clash a fost posibil. Dupa runda 3, la conducere au venit fanii Carla’s Dreams.

Ultima runda si cea mai asteptata, “Wild Card”. Aici CTC si Carla’s Dreams au avut dreptul de a-si aduce de partea lor un invitat surpriza. De partea rapperilor a venit Grasu’ XXL, iar pe scena Carla’s Dreams a urcat Delia. Decibelii au fost mai multi ca niciodata, iar ultima runda a fost castigata de CTC.

© MIHAI ȘTEȚCU / RED BULL CONTENT POOL

© BOGDAN BUDA / RED BULL CONTENT POOL

Asadar, egalitate dupa cele 4 runde. Doua castigate de CTC si doua de Carla’s Dreams. Pentru declararea castigatorului s-au adunat decibelii si sala a explodat in urale: CTC au fost castigatorii RedBull SoundClash!

Pentru ca si pentru ei a fost o experienta unica, confruntarea s-a terminat prieteneste, cu o piesa cantata impreuna. CTC au urcat pe Scena Carla’s Dreams si toti le-au multumit fanilor care au fost alaturi de ei.

© ATTILA SZABO / RED BULL CONTENT POOL

Daca ai ratat super confruntarea CTC vs Carla’s Dreams, o poti vedea AICI.

Un eveniment ca lumea, cu artisti ca lumea! Speram sa vedem cat mai multe astfel de evenimente cu care sa ne mandrim peste granite, sa aratam lumii ca avem artisti valorosi!

 

 

Foto principal: © ATTILA SZABO / RED BULL CONTENT POOL

Alti Romani ca lumea