Povești bune < 1 min

3 elevi de liceu ajută producătorii locali afectați de criza COVID-19. Platforma gratuită pe care au lansat-o

3 elevi de liceu ajută producătorii locali afectați de criza COVID-19. Platforma gratuită pe care au lansat-o

Reading Time: < 1 minute

Sunt în clasa a 12-a, vin din trei orașe diferite, Piatra Neamț, Focșani și Oradea, iar misiunea de a-i ajuta pe producătorii locali i-a unit într-un proiect ambițios.

Farmeria.ro este o platformă online dezvoltată de trei tineri de liceu din România care au vrut să vină în sprijinul producătorilor locali care în această perioadă sunt afectați de pandemia COVID-19.

„Demersul nostru a pornit de la conștientizarea faptului că producătorii locali au produse de o deosebită calitate și în același timp naturale, iar această piață nu este valorificată și îndeajuns de apreciată de către români, care, de regulă, achiziționează produse din import.”

„Așadar, ne-am decis să promovăm produsele naturale, să stimulăm economia României și, totodoată, să le oferim clienților rapiditatea și lejeritatea căutării celor mai bune produse prin intermediul opțiunilor prezente pe platformă.”

„Îndemnăm cumpărătorii să își orienteze atenția spre produsele autentice, care provin din gospodăriile proprii ale producătorilor. Susținem producătorii români, susținem #antreprenoriatulromânesc.”, declară cei trei, potrivit Start-up.ro

Prin această platformă, consumatorii și producătorii sunt adunați la un loc și vor putea comercializa alimente și băuturi produse în România, ajutându-i astfel pe cei care au probleme să mai ajungă la clienți.

Platforma dezvoltată de Andrei-Dragoș Pătrașcu,Ovidiu Mihăilescu și Horea Dobai este gratuită și în format bilingv, în română și maghiară.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *