Un roman acceptat la cel mai prestigios colegiu de muzica din Europa!

 

Ioan-Octavian Parlea este un tanar care si-a implinit visul. Va studia la cel mai prestigios colegiu de muzica din Europa. Ba chiar, va primi si o bursa integrala, de 30.000 de euro anual. Performanta sa este foarte mare, daca ne gandim ca statul britanic ofera strainilor doar doua treimi din bursa. 

Octavian insa este cu siguranta un tanar care merita promovat si educat. Lucru pe care il afirma chiar directorul colegiului, Stephen Yeo: ”Membrii comisiei au fost extrem de impresionati de prestatia lui Ioan-Octavian si, la recomandarea lor, sunt incantat sa ii ofer un loc la Colegiul Purcell, combinat cu o bursa”.

violonist_talentat_vlcsnap-2017-02-03-17h38m10s40

 

La acest colegiu unul dintre cele mai importante lucruri e sa gasesti profesorul potrivit pentru fiecare talent in parte. Asta e reteta succesului de zeci de ani si ceea ce il face diferit de alte scoli de muzica: ”Sefii nostri de catedre sunt responsabili pentru alocarea profesorilor-cheie si vor face toate eforturile sa gaseasca fiecarui student profesorul potrivit”.

Octavian este un tanar de 16 ani din Brasov. S-a indragostit de vioara de la varsta de 7 ani. Parintii l-au dat la sa studieze vioara la ”Liceul Tudor Ciortea” din Brasov. Dupa ce profesorii si-au dat seama de adevaratul sau potential, in clasa a V-a se transfera la Colegiul ”Dinu Lipatti” din Bucuresti. Este premiant al mai multor olimpiade nationale si concursi internationale. La unul dintre concursuri a fost remarcat de 2 maestri internationali de vioara, care l-au invitat sa sustina admiterea la colegiul din Londra. Un singur roman a mai avut onoare sa fie admis la acest colegiu.

Aici il puteti urmari pe Ioan-Octavian Parlea la unul dintre concursurile la care a participat:

Alti Romani ca lumea