TOP 10 frumuseti rurale din Romania!

 

Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume. Trebuie sa constientizam asta, sa promovam cea mai mare bogatie a Romaniei si sa atragem cat mai multi turisti in Romania. Asta o poate oricare dintre noi. Putem spune ca e datoria noastra.

Peisajeel, traditiile, bucatele si ospitalitatea noastra au facut inconjurul lumii. Sunt lucruri unice, pe care foarte putine tari le- au avut sau inca le mai pastreaza. Daca multe tari se lauda cu orase impunatoare, catedrale care strajuiesc impunatoare orasele, cladiri cu arhitectura deosebita, Romania are insa ceva mai special. Frumusetea sta de mai multe ori in lucrurile simple. Pentru satele si asezarile izolate din Romania, frumusetea sta tocmai in simplitatea cu care oamenii traiesc si traditiile si mentalitatile dupa care se ghideaza de sute de ani. Este ceva unic, care a disparut in Europa.

Cati dintre noi am vazut toate aceste minuni? Toti vrem sa ne facem concediile in Italia, Spania, Grecia sau Bulgaria, dar uiam de frumusetile noastre unice, chiar aici la doi pasi de noi.

Sunt locuri unice, fiecare cu istoria si misterele lui. Pe langa acestea, sunt zeci si zeci de alte locuri care merita descoperita in tara noastra. Romania este o tara ca lumea:

Alti Romani ca lumea