Stefan Sipos vrea sa duca tricolorul la Cercul Arctic! Are nevoie de noi!

Marinarul care vrea sa reprezinte Romania la o cursa inedita.

Iubeste natura, muntele, ii place sa mearga in expeditii si sa descopere lumea. A vrut sa stea langa familie, in tara lui, dar nevoia si totodata, pasiunea l-au trimis departe de cei dragi.

Stefan are 45 de ani si de meserie este marinar, dar profita de uscat si se bucura de frumusetile naturii de fiecare data cand are ocazia. Navigheaza din 1988, de la 18 ani. I-a placut dintotdeauna sa calatoreasca, sa descopere oameni, locuri si obiceiuri. De atunci e plecat cel putin 6 luni pe an. Departe de familie, de casa, de Romania. Cand s-a casatorit i-a explicat sotiei ce inseamna viata de marinar si ca va fi mult timp plecat, dar ea a fost si este alaturi de el.

Cu totii ne dorim sa fim impreuna cu familia in cele mai importante momente din viata. El era pe vas cand i s-a nascut baiatul si a ajuns acasa la botezul lui. Si-a tinut copilul in brate prima data la 4 luni. A lipsit de langa familie cand copilul invata sa spuna primele cuvinte si in prima zi de scoala. Acum, baiatul lui studiaza in Anglia, la Southampton, sotia e acasa, la Constanta si Stefan e tocmai in Africa pe o nava, intr-un camp petrolier in Congo. Se strang toti doar de sarbatori. Stefan a vrut sa renunte la meseria pe care o iubeste, dar nu a reusit sa gaseasca un loc de munca in tara care sa-i ofere nivelul de viata pe care il are acum.

Acum, romanul nostru ca lumea are sansa de a participa la o cursa in extremul nord deasupra Cercului Polar, Fjallraven Polar. Vrea sa reprezinte Romania si sa duca tricolorul la Cercul Arctic. La competitie, Stefan are sansa sa conduca o sanie trasa de caini, sa strabata intinderi nesfarsite de gheata si sa respire aerul rece din jurul Cercului Arctic. Asta e visul lui cel mai mare acum. Din pasiune, din dorinta de a reprezenta Romania la un concurs inedit. Si are nevoie de noi, ceilalti romani ca lumea, sa-l ajutam. Din peste 200 de participanti, va merge la cursa cel mai votat plus inca un loc ales de organizatori. Singura lui sansa este sa-l votam! Merita! Este un roman frumos care munceste cinsitit in strainatate pentru a asigura familiei o viata decenta. E respectat pentru ceea ce face si ne mandrim cu el!

Haideti sa-l votam pe Stefan! Puteti intra aici sa-l ajutati pe Stefan sa-si indeplineasca visul. Noi deja am facut-o! Puteti vota pana pe 10 decembrie, iar cursa finala va avea loc la anul, in aprilie!

Bafta, Stefan!

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Alti Romani ca lumea