Peter Szabo, 10 mii de ore de munca pentru o inventie nebuna

Romanul care a inventat prima masina de lemn.

Prietenii i-au zis ca e nebun, dar el a perseverat si acum e cunoscut ca “domnul cu masina celebra”. A avut o idee in cap si nimeni si nimic nu a putut sa-l descurajeze. Doar sotia l-a sutinut timp de 3 ani in care a adunat o multime de nopti nedormite. Nu regreta nimic, rezultatul este unul exceptional.

Ati putea crede ca Peter Szabo e tamplar sau mecanic auto. Dar nu, Peter este de meserie…tenor!

A creat o masina, numita Julia, dupa sotia sa, care imbina trecutul si prezentul. Modelul ne aduce aminte de automobilele de epoca, in timp ce confortul si eleganta sunt specifice masinilor din zilele noastre.

Si asta nu e tot. Peter Szabo a ajuns cu masina sa la cea mai mare expozitie de masini din lume de la Frankfurt, unde toti au admirat inventia unui roman. Un Roman Ca Lumea!

„A venit in Targu Mures, chiar in Corunca, un cetatean german care lucra pentru o firma mare de IT. El voia sa ia un Porsche ca sa-si prezinte sistemul audio-video si cand a vazut ce fac, mi-a spus ca ar dori sa -si expuna produsul pe masina mea. Mai erau trei luni pana la salon si lucram in contratimp. Abia am reusit sa terminam la termen”, povesteste Peter.

Romanul nostru inventiv nu are de gand se opraesca aici: “Voi face o alta masina cu tema valurilor, e o masina cu un concept futuristic. Va avea motor electric si va fi toata din lemn. Mai multe nu va zic acum”.

Felicitari, Peter! Vrem sa auzim de cat mai multe inventii si sa vada intreaga lume ce lucruri frumoase fac romanii!

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Sursa foto: kissfm.ro

Alti Romani ca lumea