O romanca nascuta in Canada a castigat premiul Emmy pentru cea mai buna actrita

Tatiana Maslany era considerata marea favorita la premiile Emmy pentru cea mai bună actrita în rol principal datorita prestatiei ei din serialul “Orphan Black”. Acum, a luat in sfarsit premiul la cea de-a 68-a editie anuala a galei de decernare ce a avut loc duminica seara, la Microsoft Theatre, in Los Angeles, SUA, scrie antena3.ro.

Anul trecut, premiul de cea mai buna actrita in rol principal intr-o drama l-a primit actrița Viola Davis, starul din „How to Get Away With Murder”. Anul acesta, romanca si-a luat revansa si a plecat acasa cu trofeul pentru rolul din “Orphan Black”, unde aceasta interpreteaza intr-un mod remarcabil nu mai putin de 12 clone.

Tatiana a fost laudata si apreciata din 2013 si de criticii de la marile publicatii americane, precum New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter.

Tatiana s-a nascut in Canada, avand bunici care au emigrat din Romania. Ea a debutat in actorie la varsta de 9 ani, vorbeste perfect engleza, germana si franceza, iar pentru fiecare episod din “Orphan Black” este platita cu 50.000 de dolari. Din 2013, a jucat in patru sezoane cu zece episoade fiecare si deja au inceput pregatirile pentru noul sezon, reusind sa stranga doar din serial o avere de 2.000.000 de dolari.

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Alti Romani ca lumea