O fetita din Romania abandonata la nastere, a devenit campioana mondiala la Gimnastica Aerobica

 

Abandonata de familie la nastere si singura pe lume, Miruna Iordache a ajuns in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, fiind data apoi inspre crestere unei asistente maternale unde avea sa ramana pana la varsta de sase ani. Ulterior, Miruna avea sa schimbe din nou familia si domiciliul, de ea avand grija din acel moment o alta asistenta maternala, Maria Didin.

Maria, impreuna cu sotul sau, Anton, au ajutat-o pe Miruna sa depaseasca socul mutarii si cu rabdare si intelepciune au indrumat-o pe micuta care se rostogolea in sufrageria lor pe podea catre gimnastica. In  trei ani, Miruna Iordache a obtinut 21 de medalii, dintre care 17 de aur, 3 de argint si 1 de bronz, la cele mai importante competitii din tara si din strainatate.

Datorita unui copil abandonat la nastere imnul Romaniei a fost auzit si aplaudat la competitiile mondiale de gimnastica aerobica.

“Miruna Iordache este un copil incredibil de talentat. Si este dovada vie ca prin indrumarea noastra orice copil poate ajunge sa exceleze intr-un domeniu sau altul. Ma bucur ca o pot ajuta sa-si indeplineasca visul si sper ca prin proiectul Laborator Vocational sa pot contribui si la descoperirea si indrumarea altor copii la fel de valorosi.” spune Ciprian Marica despre fetita care e bursiera la Fundatia fotbalistului roman.

O poveste de viata extraordinara din care ar trebui sa ne inspiram cu totii! Un adevarat roman ca lumea!

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Sursa: Fundatia Ciprian Marica

Alti Romani ca lumea