Mircea Canduletiu

A riscat o viata noua si acum fiecare zi traita e un vis.

Sibiu. 2001. Mircea (26 ani) pleaca din tara cu destinatia Emirate, pentru o viata mai buna. Dubai. 2015. Mircea nici n-ar fi indraznit sa viseze ca va ajunge aici. Va invitam sa cititi povestea de mare succes a unuia dintre cei 5.000 de romani care au luat drumul “orasului din viitor:
Ajuns in Dubai cu multe sperante si putina engleza, Mircea a inceput sa lucreze la piscina unui hotel, unde rula prosoape. Lucra 9 ore pe zi, iar acasa studia inca 4-5 ore engleza si alte domenii care l-ar ajuta intr-o viitoare afacere. “Chiar daca am pornit de foarte jos, am stiut de cum am ajuns aici ca asta e locul in care ma voi realiza”.
8 ani a lucrat Mircea la acel hotel si a trecut prin toate departamentele: de la piscina si spa a ajuns la receptie si, in final, vanzari. In 2009 a fost pus supervizor la lucrarile unor apartamente de lux in zgarie-norul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume. Sectiunea de cladire de care el se ocupa era un hotel exclusivist detinut de Giorgio Armani.
144 de apartamente care costau minimum 8 milioane de euro fiecare; toate erau nefinisate, iar Mircea a supervizat lucrarile pana la ultimul detaliu. Doi ani si jumatate a durat proiectul si el si-a incheiat cu succes “misiunea”. Seriozitatea si profesionalism romanului i-au adus functia de manager al apartamentelor si clubului de noapte din hotelul celebrului designer italian.
In capitala luxului, romanii sunt o piesa inportanta in impachetarea si livrarea lui, fapt ce ii face pe localnici din Dubai sa ne numeasca “o nationalitate superba”. Bravo lui Mircea si tuturor romanilor de acolo!”

Alti Romani ca lumea