Mihai Baractaru, primul roman calificat la Campionatele Mondiale Ironman

Vrea sa devina cel mai puternic om din lume.

Cel mai puternic Roman Ca Lumea este primul roman care s-a calificat la Campionatele Mondiale Ironman din Statele Unite. Mihai Baractaru are 26 de ani si a reusit sa produca un moment istoric pentru sportul de anduranta romanesc.

Pentru prima data un sportiv roman reuseste sa ajunga la cel mai important eveniment al triatlonului de anduranta, Ironman. Probele sunt 3,86 kilometri inot, 180,25 kilometri ciclism, maraton – 42,185 kilometri.

Mihai s-a pregatit mai bine de 6 ani pentru momentul lui de glorie si a reusit calificarea anul acesta, la Ironman Klagenfurt, in Austria, clasandu-se pe locul 3 la categoria lui de varsta. Rezultatul obtinut i-a adus calificarea pentru Campionatul Mondial, competitia tip Age Group.

In Hawaii, Mihai a facut o cursa incredibila impotriva celor mai rezistenti si puternici oameni din lume si a iesit pe locul 40 la categoria lui de varsta. Romanul nostru a terminat cursa din Statele Unite in 10 ore si 6 minute si are ganduri mari in continuare. Mihai vrea ca in urmatorii 5 ani sa ajunga printre primii 40 de lume la Ironman si peste 8 ani vrea sa ajunga in varful clasamentului.

“Visul meu devine realitate și în următorii 5 ani sper să fiu în top 40 mondial.”  a spus Mihai Baractaru.

Bravo, Mihai! Iti tinem pumnii in continuare si speram ca cel mai puternic om din lume sa fie un Roman Ca Lumea!

 

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Sursa foto: mihaibaractaru.com

 

 

Alti Romani ca lumea