Marius Caluser, cel mai bun dintre 10 mii de coregrafi din lume

Romanul cu care se mandreste Marea Britanie.

E roman si traieste la Londra. Marea Britanie se mandreste cu el si a fost ales cel mai bun si ocupat coregraf din lume in 2014. Va ganditi ca e putin? Marius a fost ales dintre alti 10 mii de instructori. Cat de tare e!

Dancer. Teacher. Choreographer. Life Changer. Asa scrie Marius despre el pe site-ul lui.

Pana la 21 de ani a studiat in Romania dansurile de societate. In paralel a studiat jurnalismul si a lucrat ca om de radio. In 2011 s-a decis sa plece la Londra si sa arate ca e un roman ca lumea. 3 luni si-a cautat joburi, a fost la zeci de interviuri. Putea sa lucreze intr-un restaurant sau intr-o spalatorie auto, dar el a vrut mai mult. Si a reusit din plin!

A dat un interviu si la BBC, dar a ajuns antrenor de dans sportiv, coregraf si dansator la Londra. Lucreaza atat cu incepatori cat si cu profesionisti. Are cursanti din India, Grecia, Rusia, China, Anglia si chiar din Romania. Oamenii care vin la el sunt cupluri care vor sa se casatoareasca pana la unii artisti premiati la Eurovision.

Asa a ajuns romanul nostru ca lumea sa fie desemnat cel mai bun si ocupat coregraf din lume in 2014. Marea Britanie se mandreste cu un Roman Ca Lumea.

Marius nu are de gand sa se opreasca aici. Vrea sa-si continue visul si sa-si deschida o scoala de dans chiar la Londra. Asta sunt lucrurile care ii definesc pe romanii ca lumea: ambitia, dorinta de a demonstra ca e un roman de succes si ca un roman poate face lucruri frumoase si apreciate peste tot in lume.

Bravo, Marius! Esti un adevarat Roman Ca Lumea care merita respectul nostru! Speram sa ai in viitorul apropiat propria scoala de dans, iti tinem pumnii! Il puteti gasi si pe site-ul lui: www.mariuscaluser.com

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

 

Sursa foto: facebook Marius Caluser

 

 

Alti Romani ca lumea