Mariana Gherasim

A reusit sa isi faca propria afacere in Dubai, dupa o viata delocc usoara.

Intr-un cartier rezidential din Dubai, Don si Mariana se bucura de racoarea serii. El este instructor pentru piloti de avion, iar ea este director general la pe Orientul Mijlociu pentru o companie italieneasca de accesorii pentru femei. S-au cunoscut on-line in Dubai si s-au casatorit de curand.

Insa viata ei a fost mult mai complicata la inceput. S-a casastorit la 18 ani si a calatorit prin lume alaturi de stoul ei, un tanar arab, alaturi de care a avut si o fetita. Insa lucrurile nu au mers asa cum si-a dorit, motiv pentru care a trebuit sa o ia de la capat.

A inceput de jos, intr-o companie din industria modei: printa documente si ii aducea cafeaua sefei sale. A invatat rapid engleza si araba si, cu multa ambitie si munca, a promovat pana la pozitia de manager de departament. Dupa cinci ani a ajuns in varful ierarhiei, devenind manager pentru Orientul Mijlociu. Nu avea nici 30 de ani.

Acum are propria afacere. Aduce miere din Yemen si o vinde seicilor din Abu Dhabi sau altor clienti exclusiviti, bogati si faimosi. O afacere profitabila, daca tinem cont ca un kilogram de miere costa chiar si 700 de dolari.

Sursa: Digi24

Alti Romani ca lumea