Lita Dumitru a invins datoriile! Cati bani au strans romanii ca lumea pentru fosta glorie a nationalei

Acum fix o luna, noi, impreuna cu Florin Gardos, v-am cerut ajutorul pentru o campanie ce avea ca scop sa-l ajute pe Lita Dumitru, fostul mare fotbalist roman, sa castige meciul cu datoriile dupa ce a reusit sa iasa invingator din lupta cu cancerul. Toate povestea si toate greutatile prin care nea Lita a trecut vi le-am spus aici.

Foarte multi romani ca lumea au raspuns imediat, am primit zeci de mesaje de la oameni care au dorit sa-l ajute pe nea Lita. Din Italia, Spania, Anglia si chiar Statele Unite, romani ca lumea de peste tot au ajutat atat cu cat au putut si le multumim. Astfel de gesturi ii caracterizeaza pe romanii ca lumea! V-am povestit si cum s-a dus nea Lita sa-si plateasca factura de telefon, dar cand a ajuns acolo a avut parte de o surpriza. Cativa angajati care au auzit de campanie au facut cheta si i-au platit factura! Nea Lita ne-a povestit cu lacrimi in ochi cat de bucuros a fost.

A fost aproape sa-si vanda casa pentru a scapa de datorii, dar este tot ceea ce le poate lasa copiilor sai. Ramanea fara nimic. Nu a vrut sa ceara ajutorul oamenilor, dar singur nu se mai putea descurca, asa ca noi trebuia sa-l ajutam!

Printre sutele de romani ca lumea care au contribuit, s-au aflat si cativa mai cunoscuti, printre care Mircea Lucescu, Cosmin Contra, Florin Gardos, Gigi Becali, Mircea Minea, Ionel Ilie Ciuclea (Juventus Colentina), Gino Iorgulescu (Liga Profesionista de Fotbal), clubul Concordia Chiajna. Nea Lita avea o datorie de 17 000 de euro si am reusit sa strangem 18 350 in total. Diferenta de bani o va folosi pentru tratamentul pe care trebuie sa-l continue pentru a fi in afara oricarui pericol.

Inca o data am demonstrat ca exista multi romani ca lumea care fac lucruri frumoase, care se ofera sa ajute atat cat pot, iar unitatea este ceva ce-i caracterizeaza. Romanii ca lumea sunt frumosi, muncesc cinstit, nu se dau la o parte din a ajuta si sunt uniti. Asa au fost intotdeauna!

Lita Dumitru va multumeste din suflet tuturor celor care l-ati ajutat sa invinga datoriile, celor care i-au dat zeci de mesaje si i-au transmis gandurile lor bune! Si noi va multumim pentru ca de fiecare data sunteti receptivi, raspanditi povestile si ne faceti sa fim mandri ca suntem ROMANI!

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Alti Romani ca lumea