Lita Dumitru a castigat “meciul vietii”. Impreuna cu Florin Gardos sa-l ajutam sa invinga si datoriile!

 

Viata, din pacate, nu tine cont de cat de #romancalumea esti. Uneori, chiar si cei mai puternici oameni sunt supusi la cele mai grele incercari. Dar o vorba romaneasca spune ca “ce nu te doboara te face mai puternic”. Este si cazul lui Lita Dumitru.

Fostul mare jucator al Romaniei trece prin cea mai complicata perioada a vietii sale. Anul trecut a aflat ca are cancer la prostata. A primit o lovitura puternica. Nu avea niciun fel de simptoma si a aflat din intamplare. Isi facea analize din cand in cand, iar in momentul cand doctorii i-au spus, nu-i venea sa creada.

“Eu nu am fost niciodata bolnav! Eu alerg de trei ori pe saptamana, joc tenis, sunt puternic! Nu am cum sa am cancer!” 

Astea au fost primele cuvinte rostite de Lita Dumitru, dar doctorul i-a spus ca “nu tine cont de asta cancerul”. Ca orice om, in primele momente a fost daramat, ii treceau prin cap cele mai negre ganduri. Nu putea accepta asta si a hotarat sa lupte. Se pregatea pentru cel mai greu “meci” din viata lui, meciul dintre viata si moarte. Ar fi vrut sa poata sa se descurce singur. Demnitatea care il caracterizeaza nu l-a lasat sa deranjeze oamenii cu problemele lui si a preferat sa se imprumute doar la prieteni.

Florin Gardos, initiatorul campaniei Romani Ca Lumea este copilul de suflet al lui Lita Dumitru. El l-a descoperit la Chiajna si a pus caramizi importante la baza carierei de care Florin se bucura acum. El a fost prima persoana pe care a sunat-o Lita, cu lacrimi in ochi. Da, acel Lita Dumitru puternic, asa cum il stim cu totii avea lacrimi in ochi cand l-a sunat pe Florin. Dar nu a dezarmat, a luptat cu viata exact asa cum juca si pe teren. Din tot sufletul si pana la ultima farama de energie si ambitie!

Toti cei care vor sa-l ajute pe Lita Dumitru o pot face aici:

RON: RO19BRDE441SV37413134410

EUR: RO10BRDE410SV50798514100

USD: RO28BRDE441SV03481384410

Paypal: litadumitru2016@gmail.com

Florin Gardos, George Becali si primarul Chiajnei, Mircea Minea l-au ajutat cu 6 000 de euro, bani pe care cei trei nu ii vor inapoi. Dar operatia a costat in total 23 000 de euro. Restul de 17 000 au fost bani imprumutati pe care acum Lita Dumitru trebuie sa-i dea inapoi. Singura solutie la care s-a gandit e sa-si vanda casa, casa pe care vrea s-o lase copiilor si e tot ceea ce are.

La inceputul acestui an, Lita Dumitru s-a operat in Germania, interventia a avut succes si a reusit cea mai mare victorie din viata lui. El a facut ceea ce era mai greu, a invins moartea. Acum e randul nostru sa-l ajutam sa invinga si datoriile. Lita trebuie sa dea inapoi cei 17 000 de euro, iar noi, toti cei care suntem Romani Ca Lumea trebuie sa-l ajutam! Orice gest, cat de mic, conteaza! Din multimea de milioane de romani ca lumea nu e imposibil sa strangem suma de care Lita Dumitru are nevoie!

De-a lungul carierei a avut accidentari serioase, dar niciodata nu s-a simtit ca acum. A trecut prin cel mai greu moment prin care poate trece un om…Mi-a fost frica sa nu mor!”. Cuvintele astea spun totul!

Haideti sa dovedim ca suntem #romanicalumea si sa dam o mana de ajutor unui alt roman ca lumea! Acum, pericolul a trecut pentru Lita Dumtiru, dar in general, mai bine facem un gest frumos si ajutam pe cineva atunci cand este in viata si mai poate face ceva decat sa spunem doar cuvinte frumoase atunci cand nu mai putem schimba destinul.

Toti romanii ca lumea care vor sa ajute, pot dona bani pentru Lita Dumitru in conturile de mai jos! Florin Gardos a fost primul, haideti sa-i urmam exemplul! Daca se vor strange mai multi bani decat suma necesara lui Lita Dumitru, Florin vrea sa-i doneze unor copilasi care au mare nevoie de ei.

RON: RO19BRDE441SV37413134410

EUR: RO10BRDE410SV50798514100

USD: RO28BRDE441SV03481384410

Paypal: litadumitru2016@gmail.com

Alti Romani ca lumea