Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent, face senzatie la America’s Got Talent

Laura Bretan, castigatoarea sezonul 4 de la Romanii au talent a uluit publicul si juriul la America’s got talent, in semifinale. La doar 13 ani, romanca care locuieste in SUA, are in fata un viitor artistic stralucit si sanse mari sa castige competitia americana si premiul de un milion de dolari.

 

Dupa ce a obtinut din partea lui Mel B calificarea direct in semifinala, acum cateva luni, prin apasarea butonului de aur, talentata noastra românca a impresionat cu interpretarea fabuloasa a melodiei “The Prayer”.

Cuvintele de lauda si admiratie ale juriului nu au intarziat. Iata ce a spus cel mai dur membru al juriului, Simon Crowell: „Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana atat de speciala si de talentata. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atat de impresionat si atat de fericit pentru tine”.

Pe internet, a primit o multime dde mesaje, ea fiind comparata cu celebra Maria Calas, un punct de vedere sustinut si de presa de specialitate. Un copil fenomen, Laura Bretan va va impresiona si pe dumneavoastra:

 

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Alti Romani ca lumea