Daniela Tibuleac

De la IT, la decoratiuni handmade in doar 2 ani.

Daniela Tibuleac are 27 de ani si e din Chisinau, dar acum locuieste in Bucuresti.

A terminat facultatea de Electronica la Politehnica din Bucuresti, iar dupa doar un an s-a inscris la Masterat in Marea Briitanie. Acolo a fost reprzentantul studentilor in Consiliul Facultatii si a terminat cu Distinctie, fiind cea mai buna din cadrul programului repectiv de masterat.

Dupa ce a terminat cusurile din Marea Britanie, s-a intors in Romania pentru un an, apoi a plecat in Germania pentru a lucra la una dintre cele mai mari firme de IT de acolo, desi nu vorbea deloc limba germana. In doar 18 luni, si-a inzecit castigurile, asa ca s-a intors in Romania pentru a-si indeplini un vis din copilarie.

“Acum, ma ocup exclusiv de o pasiune din copilarie, si anume lucrul cu mana, creatiile handmade. Mi-am deschis un mic magazin online de decoratiuni handmade, carora eu le concep designul si pe care le lucrez, de mana, in fiecare zi, cu drag si pasiune. Promovez placerea de a lucra cu mainile, necesitatea de a ne regasi intr-o lume atat de nebuna si agitata, de a ne reconecta cu natura si cu lucrurile simple, de a face diferenta incet, cu pasi marunti”, povesteste Daniela.

Dar cel mai mult ne-a impresionat fraza ei din finalul povestii: “Romanii sunt ca lumea si sunt romani ca lumea peste tot. Si poate ar trebui sa incercam sa ne aducem romanii ca lumea inapoi acasa …”

Voua cum vi se pare?

Alti Romani ca lumea