Costin Fetic si Dan Posea

Doi tineri au lansat o campanie numita “Promovez Romania” prin care vor sa schimbe fata turismului romanesc.

Inainte de a calatori in straintate si a vedea celelalte frumuseti ale lumii, ar trebui sa ne cunoasem tara, sa-i descoperim toate locurile minunate. Pentru ca avem o tara ca lumea, nu-i asa?

La asta s-au gandit si doi tineri buzoieni. Cei doi initiatori ai proiectului sunt Costin Fetic, pasionat de fotografie si castigator al multor concursuri nationale de fotografie, elev in clasa a XI-a la “Colegiul  B.P.Hasdeu” si Dan Posea, absolvent al ­Fa­cultatii de Geografie, masterand cu specializarea ­Ma­nagementul resurselor si activitatilor turistice.

Proiectul lor a fost lansat de curand si are sanse sa ia o amploare deosebita. Momentan, cei doi detin o pagina de facebook, dar in curand vor deschide un site bine pus la punct. Unul pasionat de fotografie, celalalt de geografie, vor sa ofere informatii celor care doresc sa cunoasca Romania cu toate locurile ei, mai mult sau mai putin stiute.

“Promoveaza Romania” este un proiect care vrea sa arate valorile, gusturile, locurile, idealurile, frumusetile tarii noastre. In viitorul apropiat cei doi vor sa colaboreze si cu specialisti in editare si video si proprietari de pensiuni.

Costin si Dan sunt doi Romani Ca lumea, cu initiativa si un proiect ambitios prin care vor sa ajuta la dezvoltarea turismului romanesc. Pentru ca potential avem, mai lipsesc oamenii care vor cu adevarat sa faca ceva. Dar uitati ca incet, incet apar. Bravo, baieti! Ei sunt dovada vie ca generatia tanara poate schimba ceva!

Cei interesati de proiect pot vizita pagina de facebook “Promovez Romania”.

„Eu colind tara in lung si in lat îin cadrul evenimentelor de fotografie la care iau parte. La randul sau, Dan este pasionat de turism. Asa ne-a venit ideea sa le oferim oamenilor din toata tara, si nu numai, informatii pretioase. Noi nu preluam informații de pe alte site-uri si le urcam pe site-ul nostru. Venim cu imagini reale realizate chiar în locurile pe care le promovam pe care le combinam cu informatii turistice. In plus, vrem sa prezen­tam pensiunile din fiecare zona, cu partile lor bune sau mai putin bune, atractiile din fiecare zone, specificul culinar etc, toate acestea testate deja de noi”, spune Costin Fetic.

Sursa foto: opiniabuzau.ro

 

Alti Romani ca lumea