Costin Dobrin, liceanul genial din Romania pe care se bat universitatile Harvard si Columbia

Unul dintre cei mai cautati liceeni din tara.

Universitati aflate in Top 10 mondial, precum Columbia sau Harvard fac tot posibilul sa-l convinga pe romanul nostru ca lumea sa mearga sa studieze la ele.

Costin Dobrin este elev in clasa a XII-a la Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta. Parintii lui sunt profesori si sunt mandri de fiul lor premiat la nivel international.

 

“In noaptea de 31 martie, la sfarsitul zilei mele de nastere, am primit raspunsurile de la restul universitatilor unde depusesem aplicatii. Am fost extaziat cand am aflat ca am fost acceptat nu doar la Columbia, ci si la Harvard! Universitatile imi comunicau ca abia asteapta sa ma aiba student din toamna. Atunci cand am deschis notificarea de la Harvard pentru a afla raspunsul, s-a deschis automat un videoclip cu Mark Zuckerberg, care a fost student acolo timp de 2 ani. M-a surprins placut si am apreciat bucuria cu care vorbea despre anii frumosi pe care i-a petrecut acolo”, poveseste Costin, pentru adevarul.ro.

Costin Dobrin este un exemplu pentru generatia lui. Tanarul roman a primit raspunsuri pozitive de la mai multe universitati din Top 25 mondial, dar deja Costin pare hotarat. El isi doreste sa studieze Stiintele Pamantului, iar la Columbia va urma cursuri la care predau profesori care sunt laureati Nobel.

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

 

Alti Romani ca lumea