“Atlasul frumusetii” cucereste intreaga lume. Proiectul fotografei din Romania este laudat de prestigioase publicatii si site-uri internationale

Fotografa care surprinde frumusetea din lume.

Mihaela Noroc este tanara fotografa romanca care a uimit cu proiectul ei “Atlasul frumusetii”. A renuntat la jobul ei si a plecat in lume cu gandul de a arata tuturor ca frumusetea se afla peste tot. Si-a luat luat rucsacul in spate si aparatul foto in mana si a plecat in jurul lumii.

In ultimii doi ani a calatorit in 37 de tari, iar acum a ajuns la peste 45 . Mihaela a gandit un proiect fotografic care sa arate frumusetea si diversitatea feminina. Vrea sa surprinda imagini ale frumusetii in diferite tari si culturi pentru ca “In opinia mea, frumusetea inseamna sa tii in viata originile si cultura. Sa fii natural, sincer, autentic, special”, spune Mihaela Noroc.

The Independent, The Telegraph, The Daily Mail, Le Figaro, Business Insider, CNN si boredpanda.com sunt cateva dintre publicatiile si site-urile care lauda si sustin proiectul gandit de romanca noastra ca lumea.

“Sunt o femeie de 29 de ani din Romania, care si-a parasit locul de munca plictisitor si a inceput o noua viata. In urma cu doi ani, mi-am luat rucsacul, aparatul foto si am inceput sa calatoresc in jurul globului, folosind economiile pe care le-am facut in ani de munca”, spune Mihaela Noroc, citata de dailymail.co.uk.

Incredibil cum Mihaela a reusit sa starneasca admiratia intregii lumi si numele ei si al proiectului sau sa ajunga pe buzele tuturor. Bravo, Mihaela! Esti un adevarat Roman Ca Lumea! Speram sa iti poti continua calatoria si sa ne arati frumusetea din intreaga lume!

Mai jos puteti vedea cate dintre cele mai frumaose fotografii realizate de Mihaela in diferite tari. Restul fotografiilor le puteti vedea pe contul Mihaelei de Instagram sau pe contul de Facebook.

 

 

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

 

Sursa foto: Facebook The Atlas of Beauty, boredpanda.com, stumbleupon.com

 

 

Alti Romani ca lumea