Anca Gibu | De la curatenie pe santier la postul de manager.

A muncit la curatenie pe santier, acum a ajuns sefa.

Despre Anca Gibu ne-a povestit o prietena. Am primit un mesaj pe pagina de Facebook Romani Ca Lumea si am aflat de ce Anca este unul dintre acei oameni care fac cinste tarii, care au pornit de jos, au muncit si au demonstrat ca nu toti romanii sunt asa cum cred unii straini.

Anca provine dintr-o familie frumoasa. Parintii ei au educat-o cum au stiut ca este cel mai bine si mereu ii spuneau ca munca cinstita va fi cea mai rasplatita, fapt care se dovedeste acum in dreptul Ancai.

A plecat in Anglia, in Bristol, acum 4 ani si la inceput a lucrat la curatenie pe santier. Erau niste blocuri terminate ea le dadea ultima mana de curatenie inainte sa fie date spre locuit. La inceput i-a fost foarte greu si toti se purtau foarte rece cu ea pentru ca e romanca. Insa, Anca si-a dat toata silinta sa le arate ca romanii sunt oameni demni.

Anii au trecut, iar in toamna anului trecut sefa pentru care lucra a avansat-o, iar la scurt timp a ajuns manager. Dar pana acolo a muncit mult si a strans din dinti. A trecut peste rautatile si umilintele la care era supusa de colegele ei, iar acum este vazuta cu alti ochi si respectata. Atunci cand sefa ei este plecata, Anca este cea care ii tine locul.

Felicitari, Anca pentru modul cum ai luptat si cum le-ai aratat celor de acolo ca romanii sunt frumosi si cinstiti. Si nu in ultimul rand, La Multi Ani! Stim ca ieri tocmai ai implinit 24 de ani! La multi ani si multa putere de munca!

Alti Romani ca lumea