Ada Ciontu, romanca de 11 ani premiata de Unesco, ONU si UE

A uimit intreaga lume cu picturile ei.

Ada Ciontu este o tanara artista din Romania de doar 11 ani. A castigat peste 70 de concursuri internationale de arta si nu are de gand sa se opreasca aici. Lucrarile ei au fost premiate de specialisti UNESCO, ONU si UE. Tanara pictorita romanca a impresionat pe toate meridianele lumii. Este inspirata de oamenii care promoveaza educatia si pacea, iar spaniolii o compara cu celebrul Salvador Dali.

Mama sa a dezvaluit ca Ada a reusit sa creeze o uniune intre toti copiii Europei prin limbajul talentului sau:

„A creat practic o uniune, o comunicare intre toti copiii din tarile Europei, pe care i-a imbracat in costume traditionale si pentru care a cautat mesaje de pace scrise in fiecare limba din Uniunea Europeana”, spune mama Adei. Are doar 11 ani, parca nu ne vine sa credem, nu? Uimitor!

Ada a inceput sa picteze cand avea doi ani, dar nimeni nu se gandea atunci ca lucrarile sale vor fi apreciate de specialisti din intreaga lume. ONU, Unesco sau Uniunea Europeana sunt cateva din institutiile care au premiat-o pe micuta noastra de 11 ani si picturile ei ca lumea.

“Cand pictez simt placere, o eliberare…ma relaxez (…) Am castigat premii de pe tot globul. Europa, America, Asia, Africa si sper ca mesajul meu sa ajunga acolo unde trebuie”, marturiseste Ada.

Copiii minunati precum Ada sunt Romanii Ca Lumea de maine care pot face in asa fel incat sa avem o Romanie Ca Lumea. Trebuie sa fie sprijiniti si incurajati. Ei ne stranesc emotii prin lucrurile frumoase pe care sunt in stare sa le faca. Datorita lor ne simtim mandri ca suntem romani si toata lumea trebuie sa-i cunoasca pe romanii nostri ca lumea!

“Aici voi face totul colorat, iar aici va fi totul alb-negru. Acesti copii vor intra dintr-o lume alb-negru intr-o lume colorata, o lume mai frumoasa si vor fi mai fericiti” povestea Ada in timp ce picta.

Esti o minune, Ada! Bravo!

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

 

Sursa foto: artevizuale.wordpress.com

Alti Romani ca lumea