A fotografiat frumusetea femeilor din toata lumea intr-un proiect unic. Mihaela Noroc vrea sa uimeasca din nou cu alt album

 

Proiectul ,,Atlasul frumusetii’’  a atras atentia publicatiilor din intreaga lume, fiind prezentat printre altele de The Independent, Daily Mail, CNN si Le Figaro, sau Business Insider.

Mihaela Noroc a absolvit Scoala Centrala din Bucuresti si a urmat in mod firesc cursurile Universitatii Nationale de Arte, sectia Foto-Video.

A inceput sa isi fotografieze mama si sora, iar cand se plimba imbina fotografia de calatorie cu cea de portret. ,,Atlasul frumusetii’’ a luat nastere in Etiopia, cand si-a dat seama ca orice femeie este frumoasa daca isi pastreaza cultura si nu incearca sa se schimbe.

Au urmat 15 luni de calatorit cu ghiozdanul in spate, iar pana in Japonia nu a folosit avionul. Artista povesteste ca a fost un risc asumat si nu regreta absolut nimic. Despre ea v-am povestit mai multe lucruri aici. 

Cum a ales fotografiile?

afganistan_0

,,E o actiune personala. Selectia e posibil sa se schimbe. E foarte mult din implicarea mea profesionala, pentru ca fiecare imagine are povestea ei si atunci le aleg si in functie de ce s-a intamplat atunci, cat de greu a fost sa le fotografiez, cat de greu a fost sa conving persoanele respective, pentru ca, in anumite tari, mi-a fost greu sa le conving sa participe’’.

Saptamana trecuta, expozitia ,,Atlasul frumusetii’’ a fost vernisata in premiera mondiala, la galeria de arta contemporana Artfooly-The Slice of Art Gallery din Bucuresti.

Imbinand calatoria cu fotografia, prin acest proiect, Mihaela Noroc a vrut sa scoata in prim plan diversitatea planetei, frumusetea femeii prin intermediul unor chipuri de femei autentice.

,,Atlasul frumusetii’’  isi continua povestea, pana va surprinde cate un chip din fiecare tara a lumii. In luna iunie, Mihaela Noroc va pleca intr-o noua expeditie in jurul lumii, pentru a publica un nou album.

Ii multumim Mihaelei si ii uram mult ,,Noroc’’! Speram sa ne incante in continuare  cu povestile si fotografiile ei.  Mai jos puteti sa vedeti o prezentare a ,,Atlasului frumusetii’’:

 

Sursa: Hist0ria.ro

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Alti Romani ca lumea