George Betianu

A pornit de la cateva lire si a ajuns milionar.

“Cu 40 de lire in buzunar. Si un permis de conducere. Asa si-a inceput nea George viata in Anglia. Va puteti imagina asa ceva?! Nea George nu doar si-a imaginat. S-a pus pe treaba, ca nu avea timp de scenarii.
A pornit ca taximetrist, apoi si-a facut firma de taxi. Si inca una. Si inca una. Acum are 4 companii, cu cifra de afaceri de 9 milioane de lire. Ne-am cunoscut in Londra, in timp ce eram la o filmare cu Rares Nastase pentru Romania te iubesc, ca sa vezi coincidenta. Am iesit la restaurant si am stat la povesti. Mi-a povestit ca isi doreste sa aduca in Romania cat mai multi turisti din UK. De ce #romancalumea? Pai fiti atenti:

Avand o firma de taxi, a promis ca trimite o masina care urma sa ma duca la aeroport in Luton. Cand a venit ziua respectiva, in fata stadionului ma astepta in parcare o masina pe care o conducea chiar Nea George din Vatra Dornei, un om simplu si modest. Mi-a luat bagajele si mi le-a pus in portbagaj si m-a condus 150 de km din Southampton pana la aeroportul Luton. Doar asa, ca sa mai stea de vorba cu un alt roman.

Multumesc, nea George! Pentru mine esti o sursa de inspiratie.
Români Ca Lumea, n-ai cum sa nu ii iubesti!”

Florin Gardos

Alti Romani ca lumea