70 de medalii obtinute de sportivii romani la Verona. Artele Martiale tin tricolorul sus!

Dintre care 24 de aur.

Echipa Romaniei a castigat 70 de medalii la Campionatul european de Qwan-Ki-Do – Copii si Juniori, competitie desfasurata in perioada 27-28 martie la Verona. Cu acest total tara noastra s-a clasat pe primul loc intre cele 12 tari participante.

Cel care s-a ocupat de echipa noastra a fost tocmai legenda vie a Artelor Martiale din Romania, Florentin Marinescu, presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale din 1998, practica artele martiale din 1960, de la varsta de 10 ani.

Romania a avut in total la aceasta competitie 34 de participanti care au concurat la toate probele si au reusit sa surclaseze, cu cele 135 de puncte obtinute, tari importante in practicarea Artelor Martiale, precum Italia sau Franta.

“Romania a reusit sa obtina un total de 70 de medalii – 24 de aur, 17 de argint si 29 de bronz. Nivelul tehnic, tinuta, comportamentul si modul general de exprimare au facut ca delegatia tarii noastre sa fie apreciata la superlativ, cuvintele de lauda adresate de organizatorii competitiei, de ceilalţi participanti, fiind edificatoare in acest sens”, a spus Florentin Marinescu.

 

Esti si tu un Roman Ca Lumea? Sau cunosti pe cineva? Trimite-ne un mesaj si noi raspandim povestea!

Alti Romani ca lumea